Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 155g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 77g59kcal1.5g12g0.2g0.8g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Tomaattimurska 193g57kcal1.1g10.2g0.4g3.7g
Polar 15% juustoraaste (150g)39g100kcal12g0g5.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha155g257kcal29.4g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1097kcal89.8g52.4g55.8g11.2g
Valittu annoskoko625g549kcal44.9g26.2g27.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g274kcal22.5g13.1g14g2.8g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200