Kurpitsakeitto, nam

Kuori sipuli, ruskista rasvassa, lisää muut pilkotut kasvikset, kurpitsa ja omena perattuna ja porkkana kuorittuna sekä mausteet.

Työntele noin 5 min ja lisää vesi ja liemikuutiot.

(Paksumpi keitto= litra vettä ja 2 liemikuutiota, on myös kuutiota kevyempi :) . Anna kiehua 20 min. Soseuta.

Mausteita voi vaihdella oman maun mukaan - esim.

inkivääri ja chili sopivat.

Keiton voin myös siivilöidä, jos haluaa oikein tasaista.

Ja sen päälle voi ripotella raejuustoa tai vaikka mantelirouhetta...

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2435 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 154g25kcal1.2g3.1g0.2g3.1g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g77g16kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 23g8.2kcal0g1.6g0g0.5g
Vesi308g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g26kcal1g1g2g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.9g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g220kcal6.4g23.4g9g12.6g
Valittu annoskoko625g110kcal3.2g11.7g4.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g55kcal1.6g5.9g2.3g3.2g
Arvot/100g100g18kcal0.5g1.9g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195399