Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 29g254kcal0g0g28.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 21g15kcal0.3g2.4g0.3g0.8g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 568g730kcal117.9g0g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2037kcal238g10.2g115.4g5.2g
Valittu annoskoko625g1019kcal119g5.1g57.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g509kcal59.5g2.6g28.9g1.3g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200