Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 267g381kcal33.4g0.8g27.4g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 121g71kcal11.9g3.8g0.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g24g2.4kcal0.4g0g0.1g20.6g
Leivinjauhe 24g43kcal1.3g9.2g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl146g877kcal35.1g9.6g78.6g10.2g
Vehnälese 22g50kcal2.9g3.4g1g8.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 21g139kcal5.5g1.4g12g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3125kcal181g56.4g239.2g83.2g
Valittu annoskoko625g1563kcal90.5g28.2g119.6g41.6g
Annoskoko puolitettuna313g781kcal45.3g14.1g59.8g20.8g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855