Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium113g20kcal1.1g3.4g0.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)226g147kcal7.2g10.8g7.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 57g172kcal2g2.4g17g0.3g
Katkarapu 113g77kcal16.3g0g1.2g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 113g385kcal30g0g29g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.4g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1627kcal113.8g38.4g110.8g0.6g
Valittu annoskoko625g814kcal56.9g19.2g55.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g407kcal28.5g9.6g27.7g0.2g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040