Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 230g88kcal2.3g15.9g0.5g5.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha92g153kcal17.5g0g9.2g0g
Sipuli 23g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen115g38kcal3.8g5.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 20g67kcal1.2g14.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g781kcal56.4g75.6g24.6g14g
Valittu annoskoko625g391kcal28.2g37.8g12.3g7g
Annoskoko puolitettuna313g195kcal14.1g18.9g6.2g3.5g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686