Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 437g801kcal83g0g52.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g174kcal0g0g19.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)109g93kcal1.1g3.8g7.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g22g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Ruskea suuruste, Maizena13g50kcal0.1g12.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2261kcal169.4g35.6g159.8g0.8g
Valittu annoskoko625g1130kcal84.7g17.8g79.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g565kcal42.4g8.9g40g0.2g
Arvot/100g100g181kcal13.5g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912