Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g324g583kcal79.7g9.4g24.9g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g216g259kcal6g11g21.6g0.9g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rypsiöljy 11g96kcal0g0g10.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g16g18kcal0.1g3.7g0g0g
Valkosipuli 4.3g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1950kcal173.6g54.8g114.8g3.8g
Valittu annoskoko625g975kcal86.8g27.4g57.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g488kcal43.4g13.7g28.7g1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117