Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g469g113kcal5.6g15.9g0.9g9.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5.9g27kcal0g0g3g0g
Siirappi 33g99kcal0g24.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Sipuli 24g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g803kcal47.4g82.6g26.6g20.4g
Valittu annoskoko625g401kcal23.7g41.3g13.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal11.9g20.7g6.7g5.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896