Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)383g629kcal95.9g3.5g25.3g0g
Kananmuna kuoreton 141g201kcal17.6g0.4g14.4g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g38g50kcal1.6g2g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.4kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 18g130kcal0.2g0.1g14.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)19g16kcal1.8g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2060kcal234.4g17g116g0g
Valittu annoskoko625g1030kcal117.2g8.5g58g0g
Annoskoko puolitettuna313g515kcal58.6g4.3g29g0g
Arvot/100g100g165kcal18.8g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607