Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g398g100kcal5.2g16.7g0.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g159g446kcal4g5.6g44.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 53g92kcal4g1.2g8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g15g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1301kcal27.2g48g108.8g0.2g
Valittu annoskoko625g651kcal13.6g24g54.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g325kcal6.8g12g27.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112