Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g109g19kcal0.4g2.7g0.7g0g
Sipuli, paistettu 87g88kcal1.1g4.2g7.1g1.5g
Pekoni, paistettu 152g784kcal25g0g77.1g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g49g73kcal8.8g0.5g4.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 217g718kcal4.3g6.5g76.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g79kcal0.1g0.1g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3521kcal79.4g28g348.2g3g
Valittu annoskoko625g1761kcal39.7g14g174.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna313g880kcal19.9g7g87.1g0.8g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776