Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g275g382kcal52.2g0g19.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka206g142kcal8.2g22.7g1.6g6.4g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g137g462kcal11g97.5g3g6.5g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2010kcal144g241.4g50.8g25.8g
Valittu annoskoko625g1005kcal72g120.7g25.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna313g502kcal36g60.4g12.7g6.5g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988