Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli 23g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g12g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g211g53kcal2.7g8.9g0.4g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.8g3kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g30g77kcal3g13.9g0.9g1.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton42g68kcal3.4g1.7g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g561kcal20.4g58g26.8g5.4g
Valittu annoskoko625g281kcal10.2g29g13.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g140kcal5.1g14.5g6.7g1.4g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175