Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 348g148kcal34.2g1.4g0.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 226g301kcal19.1g39.8g4.5g11.3g
Valkosipuli 7g7.5kcal0.6g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1141kcal108g85.4g34g23.4g
Valittu annoskoko625g570kcal54g42.7g17g11.7g
Annoskoko puolitettuna313g285kcal27g21.4g8.5g5.9g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698