Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g114g506kcal8.7g76.6g18.3g4.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)36g262kcal0g0g29.1g0g
Liivatelehti, gelatiini6.2g22kcal5.3g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl78g47kcal3g3.9g1.9g0g
Maitorahka (Pirkka)260g172kcal31.2g10.4g0.8g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g16g62kcal0.1g13.4g0.8g0g
Vadelma 73g30kcal0.7g3g0.6g2.7g
Mustikka metsä- 42g18kcal0.2g2.7g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2237kcal98.4g220g103.4g17.4g
Valittu annoskoko625g1119kcal49.2g110g51.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g559kcal24.6g55g25.9g4.4g
Arvot/100g100g179kcal7.9g17.6g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218475