Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g219g241kcal50.5g0g3.9g0g
Paprika, punainen70g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g73g18kcal1g3.1g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Herkkusieni säilyke 52g8.9kcal1.1g0.1g0.2g1.3g
Ruokaöljy keskiarvo 9g81kcal0g0g9.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P73g44kcal0.7g3.3g2.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g880kcal109.8g29.8g33.8g10g
Valittu annoskoko625g440kcal54.9g14.9g16.9g5g
Annoskoko puolitettuna313g220kcal27.5g7.5g8.5g2.5g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855