Karppipizzapohja

1 prk maitorahkaa
1 pss (150 g) emmental punaleima-juustoraastetta
2 kananmunaa
4 rkl vehnälesettä
3 rkl ruisjauhoja
n. 1 tl leivinjauhetta

Ainekset sekaisin ja lusikoidaan ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paisto 200 asteessa ensin 10 min ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.

lähde: karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka37g113kcal3.6g22.5g0.7g5.5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%11g28kcal1.6g1.2g0.6g5.5g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Juustoraaste mozzarella (Euroshopper), annos 100g168g521kcal45.4g3.4g35.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,3280g182kcal30.8g11.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2058kcal194.2g82.8g100g22g
Valittu annoskoko625g1029kcal97.1g41.4g50g11g
Annoskoko puolitettuna313g515kcal48.6g20.7g25g5.5g
Arvot/100g100g165kcal15.5g6.6g8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220289