Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g341g238kcal54.5g0g1g0g
Purjosipuli 85g20kcal1.5g2g0.2g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Ruokakerma Valio 5%170g102kcal2g4.8g8.5g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro21g6.5kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g815kcal117g16.2g28.2g5.4g
Valittu annoskoko625g407kcal58.5g8.1g14.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g204kcal29.3g4.1g7.1g1.4g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968