Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 379g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g152g59kcal1.1g13.7g0g3.9g
Sokeri 16g65kcal0g16.1g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g76g290kcal11.4g56.9g2.3g6.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g829kcal25g173.4g4.6g20.2g
Valittu annoskoko625g414kcal12.5g86.7g2.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal6.3g43.4g1.2g5.1g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970