Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 208g1506kcal2.5g0.8g168.8g0g
Sokeri 141g573kcal0g141.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g834kcal24.8g170.1g2.9g8.5g
Siirappi 33g100kcal0g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g6026kcal54.6g673.2g343.4g17g
Valittu annoskoko625g3013kcal27.3g336.6g171.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g1507kcal13.7g168.3g85.9g4.3g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579