TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)136g377kcal15g69.4g3.9g3.8g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)218g608kcal39.2g0g50.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g38g7.5kcal0.2g1.4g0.1g2.3g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%59g137kcal17.2g1.5g7.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%109g131kcal3.2g4.9g10.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.2g74kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2696kcal150.6g159.6g161g14.2g
Valittu annoskoko625g1348kcal75.3g79.8g80.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g674kcal37.7g39.9g40.3g3.6g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945