Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g44g264kcal9.2g2.9g23.7g0g
Soijajauhot, Soyolk33g132kcal12.9g5.3g6.6g4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g161g231kcal20.1g0.5g16.6g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g89kcal3.5g0.9g7.6g1.6g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g117g151kcal4.9g6g11.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8.8g0.9kcal0.1g0g0.1g7.5g
Vehnälese 13g30kcal1.8g2g0.6g4.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa220g659kcal50.6g0g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3165kcal207.8g46.2g235g36.2g
Valittu annoskoko625g1582kcal103.9g23.1g117.5g18.1g
Annoskoko puolitettuna313g791kcal52g11.6g58.8g9.1g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.7g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223035