Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Kesäkurpitsa190g32kcal0.8g4.8g1.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g326g66kcal2g12.4g1g4.6g
Aurajuusto92g314kcal18.5g0g26.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1114kcal42.6g34.4g90.4g11.8g
Valittu annoskoko625g557kcal21.3g17.2g45.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g278kcal10.7g8.6g22.6g3g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569