Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g84g741kcal0g0g83.8g0g
Kookosrasva 100 % 174g1543kcal1.4g0g173.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton81g258kcal18.6g8.5g16.8g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g97g213kcal4.4g47.4g0.7g38.7g
Manteli 64g397kcal15.5g4.3g34.8g4.6g
Saksanpähkinä 23g153kcal3.3g0.7g14.7g3.6g
Hasselpähkinä 16g104kcal2.3g0.5g9.8g2.8g
Rusina 87g254kcal2.4g52.3g0.4g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g7323kcal95.8g227.4g669.6g116.2g
Valittu annoskoko625g3662kcal47.9g113.7g334.8g58.1g
Annoskoko puolitettuna313g1831kcal24g56.9g167.4g29.1g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201