Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 54g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Bataatti, kuorittu 64g52kcal1g10.7g0g1.9g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Herkkusieni 64g10kcal1.3g0.2g0.2g1g
Karjalanpaisti atria 700g99g158kcal18.8g0g9.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.1g8.7kcal0.6g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 283g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g531kcal45.8g34.4g20.6g11g
Valittu annoskoko625g266kcal22.9g17.2g10.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g133kcal11.5g8.6g5.2g2.8g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.8g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472