Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 347g63kcal1.9g8.7g1.4g2.4g
Tomaatti, tuore208g42kcal1.2g7.9g0.6g2.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa69g208kcal16g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g627kcal38.2g33.2g36g10.6g
Valittu annoskoko625g313kcal19.1g16.6g18g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g157kcal9.6g8.3g9g2.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480