Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha358g594kcal68g0g35.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 119g158kcal3.1g3.8g14.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g51kcal4.5g0.1g3.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g15kcal0.6g3.4g0.2g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.3kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kaurahiutale 24g89kcal3.5g13.6g1.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1863kcal161.6g49.8g111.6g8.8g
Valittu annoskoko625g931kcal80.8g24.9g55.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g466kcal40.4g12.5g27.9g2.2g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897