Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu81g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Sokeri 90g366kcal0g90g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste90g666kcal0g0g73.8g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g27g92kcal3.5g18.2g0.5g1.4g
Tattarijauho, Myllynparas180g612kcal23.4g121.6g3.1g9.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 6.8g12kcal0.4g2.6g0g0g
Rice Dream, riisimaito45g21kcal0g4.2g0.5g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g101g34kcal0.5g6.5g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3840kcal73.4g493.8g171.6g28.4g
Valittu annoskoko625g1920kcal36.7g246.9g85.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna313g960kcal18.4g123.5g42.9g7.1g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915