Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 66g478kcal0.8g0.3g53.6g0g
Sokeri 45g182kcal0g44.7g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9g8.9kcal0.9g0g0.6g0g
Leivinjauhe 2.6g4.6kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 103g353kcal10.5g71.9g1.2g3.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g124g62kcal1.2g14.9g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl53g179kcal1.1g1.6g18.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g132g86kcal14.5g5.5g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g14kcal0.7g1g0.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl58g75kcal7.6g0.2g4.8g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 8.4g32kcal0.5g7.1g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2989kcal75.8g307g162g7.6g
Valittu annoskoko625g1495kcal37.9g153.5g81g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g747kcal19g76.8g40.5g1.9g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508