Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore152g15kcal0.9g2.6g0.2g1.1g
Tomaatti 191g43kcal1.1g6.6g0.6g2.7g
Paprika keltainen 130g39kcal1.2g6.6g0.3g2.6g
Fetajuusto Apetina 8 %76g114kcal12.2g0g6.1g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g76g202kcal21.3g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g828kcal73.4g31.6g40.4g12.8g
Valittu annoskoko625g414kcal36.7g15.8g20.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal18.4g7.9g10.1g3.2g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720