Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 141g482kcal14.3g98.3g1.7g4.9g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g22g195kcal0g0g21.6g0g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 173g245kcal39.5g0g9.5g0g
Sipuli, paistettu 22g22kcal0.3g1.1g1.8g0.4g
Valkosipuli 3.5g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 43g7.3kcal0.9g0.1g0.1g1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g86g311kcal24.2g1.6g22.5g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix43g22kcal0.6g4.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2592kcal160.6g215.4g114.8g13.2g
Valittu annoskoko625g1296kcal80.3g107.7g57.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g648kcal40.2g53.9g28.7g3.3g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921