Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 143g458kcal38.2g0g34.2g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g179g625kcal22.8g124.4g3.4g5.7g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen179g59kcal5.9g8.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2601kcal155.2g271g99g12.8g
Valittu annoskoko625g1300kcal77.6g135.5g49.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g650kcal38.8g67.8g24.8g3.2g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518