Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 172g41kcal3.1g3.8g0.5g4g
Parsakaali brokkoli 172g60kcal7.9g3.4g0.5g4.3g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton138g149kcal31.1g0g2.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 69g119kcal5.2g1.6g10.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl69g234kcal1.4g1.9g24.8g0g
Oliiviöljy 4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1313kcal97.4g21.4g89.2g16.6g
Valittu annoskoko625g656kcal48.7g10.7g44.6g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g328kcal24.4g5.4g22.3g4.2g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315