Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali391g83kcal4.7g13.3g0.8g8.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 156g356kcal29.7g0g26.6g0g
Voi 3.6g27kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.5g6.5kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g942kcal69.8g28.8g60.8g16.6g
Valittu annoskoko625g471kcal34.9g14.4g30.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna313g236kcal17.5g7.2g15.2g4.2g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858