Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 98g17kcal1.8g0.4g0.5g1.9g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Maissi jyvät 78g111kcal2.2g19.8g1.9g2.9g
Fetajuusto, Milbona39g110kcal7.8g0.2g8.6g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g117g89kcal6.2g20.4g0.5g5.3g
Kana 117g221kcal23.8g0g14.1g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g78g24kcal1.6g5.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Chilikastike, Felix59g59kcal1.2g12.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1317kcal90.8g124g54.2g20.2g
Valittu annoskoko625g658kcal45.4g62g27.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna313g329kcal22.7g31g13.6g5.1g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361