Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g193g54kcal1.2g11.5g0.4g4.8g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4g35.1g0.3g2.4g
Paistijauheliha 10%154g262kcal30.8g0g15.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.5g24kcal0.8g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1003kcal73.6g94.4g36g14.4g
Valittu annoskoko625g501kcal36.8g47.2g18g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g251kcal18.4g23.6g9g3.6g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631