Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g301g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41g0.7g2.1g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Maito, Kevyt90g42kcal2.9g4.3g1.4g0g
Leseseos (3 viljan)30g77kcal5g10.2g1.8g9g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2121kcal42g266.2g95.4g33g
Valittu annoskoko625g1060kcal21g133.1g47.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna313g530kcal10.5g66.6g23.9g8.3g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109