Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%598g1322kcal104.7g0g101.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 27g19kcal0.3g3g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2681kcal210g6g204g2g
Valittu annoskoko625g1341kcal105g3g102g1g
Annoskoko puolitettuna313g670kcal52.5g1.5g51g0.5g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118