Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g82g157kcal2.1g2.9g14.8g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g41g132kcal9.5g0g9.5g0g
Kananmuna kuoreton 45g65kcal5.7g0.1g4.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.2g3.4kcal0.4g0.2g0.1g6.2g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper29g23kcal1g5.5g0.3g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g12g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha165g274kcal31.3g0g16.5g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g103g130kcal10.3g1.5g8.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g82g264kcal19g0g19g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g56g34kcal0.2g8.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2184kcal159.6g42.4g146.2g12.8g
Valittu annoskoko625g1092kcal79.8g21.2g73.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g546kcal39.9g10.6g36.6g3.2g
Arvot/100g100g175kcal12.8g3.4g11.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228