Curry-porkkanapata

Vanha painovartijoiden resepti, jota teen aina ulkomuistista.

Alkuperäisessä reseptissä oli paprikaa ja tonnikalaa mukana, joita en ikinä laita tähän ruokaan.

Minusta parempi näin :)
Öljyä pataan ja sinne 2-3 tl curryä hautumaan, lisää sipulit silputtuna, kuullota sipuleita, lisää porkkanaraaste, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot, ehkä vähän vettäkin.

(Suolaa maun mukaan lisäksi) Anna hautua kypsäksi ja laita lopuksi jotain hapanmaitotuotetta sekaan, maustamaton jogurtti alkuperäisessä ohjeessa.

Pata vain paranee sen seistyä jääkaapissa.

Syön yleensä tätä riisin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1801 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g141kcal0g0g15.6g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Porkkanaraaste 200g347g94kcal2.1g18.4g0.7g8.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g24kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Tomaattimurska 174g51kcal1g9.2g0.3g3.3g
Rahka, rasvaton (Ehrman), annos 250g10g6kcal1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g667kcal11.8g64.4g37g26.6g
Valittu annoskoko625g333kcal5.9g32.2g18.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna313g167kcal3g16.1g9.3g6.7g
Arvot/100g100g53kcal0.9g5.2g3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251283