Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Sipuli 94g29kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g188g217kcal41.4g0g4.7g0g
Tomaattimurska 188g55kcal1.1g10g0.4g3.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.6g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%73g116kcal2g2g10.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 63g13kcal0.4g1.9g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1083kcal92.4g38.2g57.2g13.2g
Valittu annoskoko625g542kcal46.2g19.1g28.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g271kcal23.1g9.6g14.3g3.3g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368