Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g159g67kcal0g15g0.2g4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.8g16kcal1.2g0.3g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 372g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 71g157kcal12.4g0g12g0g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g491kcal27.6g32.2g26.8g8.6g
Valittu annoskoko625g245kcal13.8g16.1g13.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g123kcal6.9g8.1g6.7g2.2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511