Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 76g21kcal0.9g3.1g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g57g108kcal9.1g0.3g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 381g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka13g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Lehtiselleri 3.9g0.5kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g66g40kcal1g8.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g363kcal22.6g28.8g16.8g6.4g
Valittu annoskoko625g182kcal11.3g14.4g8.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g91kcal5.7g7.2g4.2g1.6g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472