Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha126g209kcal23.9g0g12.6g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g63g216kcal5.7g47.7g0.4g0.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g50g18kcal0.8g3.5g0.1g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 141g47kcal0.9g8g0.3g3.7g
Kikherne säilötty 100g75g81kcal4.3g12.6g1.4g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g13g38kcal0.6g7.5g0.6g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1267kcal74.6g169.2g31.4g12.6g
Valittu annoskoko625g633kcal37.3g84.6g15.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g317kcal18.7g42.3g7.9g3.2g
Arvot/100g100g101kcal6g13.5g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257553