Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha277g460kcal52.7g0g27.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g173g61kcal1.7g11.3g0.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta21g75kcal2.7g14.6g0.4g0.7g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1231kcal116.6g58.6g58.2g3.2g
Valittu annoskoko625g616kcal58.3g29.3g29.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g308kcal29.2g14.7g14.6g0.8g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585