Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 59g427kcal0.7g0.2g47.8g0g
Ruisjauho Pirkka88g269kcal8.6g53.8g1.8g13.2g
Vehnälese, Liperin mylly59g84kcal8.8g5.3g3.2g32.4g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima118g459kcal34.1g0g35.3g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g59g55kcal10.4g0.1g1.5g0g
Paprika punainen 29g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Purjosipuli 29g6.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Ranskankerma, Milbona59g171kcal1.4g1.8g17.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 59g194kcal1.2g1.8g20.6g0g
Kananmuna kuoreton 49g69kcal6.1g0.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1249g3488kcal144.2g130.2g266g93.6g
Valittu annoskoko625g1744kcal72.1g65.1g133g46.8g
Annoskoko puolitettuna312g872kcal36.1g32.6g66.5g23.4g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733