Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g194g388kcal38.7g0g25.2g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g97g66kcal1.5g14.4g0.1g0g
Suolapähkinä 2.7g16kcal0.7g0.3g1.3g0.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow315g126kcal6.6g21.4g1.3g9.5g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g20kcal0.7g0.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1371kcal96.6g73.4g74.8g19.4g
Valittu annoskoko625g686kcal48.3g36.7g37.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna313g343kcal24.2g18.4g18.7g4.9g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722