Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha203g337kcal38.5g0g20.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g36g26kcal1.6g4.6g0.1g0g
Vesi127g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 61g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Paprika punainen 61g18kcal0.6g2.7g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.1g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Mustapippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Herkkusieni säilyke 51g8.6kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g934kcal91.8g36g44.8g10.8g
Valittu annoskoko625g467kcal45.9g18g22.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g234kcal23g9g11.2g2.7g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437