Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 262g60kcal1.5g9g0.8g3.7g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g16g142kcal0g0g15.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore79g7.9kcal0.9g0.6g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g455kcal6.4g25.8g33.6g11g
Valittu annoskoko625g227kcal3.2g12.9g16.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g114kcal1.6g6.5g8.4g2.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839